top of page

BLOG RosMariny

Jak používám ultrazvukovou špachtli bez změkčovadel?

Na začátku svého podnikání jsem si pořídila ultrazvukouvou špachtli. Je to jediný přístroj v mém studiu přírodní a esenciální péče o pleť. Líbil se mi. Má schopnost díky ultrazvuku hloubkově vyčistit pleť, zanesené póry. Jen se mu musí trochu pomoct tzv. "změkčovadlem", protože za běžného stavu s vaší pletí neudělá nic..Takže změkčovadlo - už ten název ve mě evokuje divné věci :). Úkol zněl jasně: abych mohla vyčistit póry pleti od nečistot, musím se k nim dostat a pleť opravdu "změkčit".

A jak takové "změkčování" bez změkčovadel, za pomoci esenciálních olejů Young Living a kosmetiky Karla Hádka u mě v RosMarině probíhá?

1. Čištění pletí je samozřejmostí. Pokud máte dostatek času a máte rádi teplo, začneme kompresí - teplé vonné obklady na pleť. Teplo uvolňuje, otevírá, relaxuje.

2. Na pleť nanesu masku, čistou, přírodní, vonící. S maskou vždy pracuji, pleť masíruji, hladím, vklepávám. Jemný dotek na naší pleti je velmi příjemný a pomáhá při zapracování masky, vstřebání, pleť zpevňuje a už jen samotná masáž je očišťující - dochází k přirozenému odstranění odumřelých buněk. Maska se krásně vpije, pleť nabobtná, tedy "změkčí".

3. Maska se vstřebala, není potřeba jí speciálně otírat, snad jen lehce, a můžeme začít s ultrazvukovou špachtlí. Obrázek níže je sice vyumělkovaný, ale je na něm krásně vidět jak špachtle působí. Díky ultrazvukovým vibracím (trochu to bzučí) dojde k uvolňování nečistot a jejich vypuzení z pórů.

4. Pleť je po pročištění nejen vyživená, ale i krásně hladká. Na závěr pleť opět ošetřím, uklidním, provoním svými nádhernými vůněmi. Ke všemu hraje hudba, ležíte si na pohodlném lehátku, relaxujete.

Ráda bych dodala, že ani zde neumím čarovat. Pleť je potřeba si hýčkat. Čištění doporučuji v době, kdy vás nečeká nic, kde by se prášilo, nedoporučuji bezprostředně nanášet make-up, pudry aj. Naopak nechat doznít efekt čištění, hodně pít, jít spát, číst...

A i zde platí, že jednorázové čištění je příjemné a přínosné, ale kdo chce něco změnit, jedna návštěva nestačí... Proč si takhle neodpočinout častěji? Nechat se obdarovat (viz Dárkové poukazy)? Těším se na vaši návštěvu!

zdroj: www.rio-beauty.cz

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page