top of page

BLOG RosMariny

10 důvodů, proč si vyrobit osobní pleťový olej

10 důvodů, proč si vyrobit osobní pleťový olej

  1. JE VEGAN – pleťový olej je vzniká směsí panenských rostlinných olejů. Vybírám pro Vás a Vaši pleť ty nejlepší. Jsou pěstící, mají matný vzhled, hojící účinky…

  2. JE NA MÍRU vaší pleti. Máte pleť suchou, mastnou, aknózní, vrásčitou, normální nebo jinou? Pomohu Vám vybrat a namícháte si ty správné oleje a esence tak, aby byly vhodné právě pro Vaši pleť.

  3. JE VÝŽIVNÝ – rostlinné oleje jsou přirozeně bohaté na vitamíny a minerály. Část vitamínů, které při vzniku (lisování za studena) ztratí, spolu zpátky dodáme. A to zejména tzv. vitamíny krásy 😊

  4. VONÍ – pleťový olej obohatíme o nádherné esenciální oleje terapeutické kvality Young Living. Kdo mě navštívil v mé RosMarině a zažil péči o pleť s těmito esenciálními oleji, ví, co dokáží.

  5. POTĚŠÍ, POVZNESE – každé ráno. Každý večer. Kdykoliv použijete tento Váš osobní pleťový olej, budete mít pocit jedinečnosti. Jeho vůně Vás okouzlí a naladí….

  6. JE JEDINEČNÝ – je vytvořen Vámi. Je vytvořen pro Vás. Podtrhne Vaši osobnost a osobitost. Harmonizuje.

  7. JE ČISTÝ – je konzervován pouze vitamíny a kombinací vhodných rostlinných a esenciálních olejů. Konzervovat potřebují produkty v obchodech, ne Vaše pleť, ne Vámi vytvořený olej.

  8. KRÁSNĚ SE POUŽÍVÁ – naučím Vás pár triků, jak z „oleje“ udělat „exkluzivní olej“ a jak s ním zacházet, aby Vaše pleť nebyla ani „zamaštěná“, ani suchá… Aby byla krásná.

  9. ZAUJME – „Ty zase něčím krásně voníš….“ To slýchám, když svůj olej používám. Vůně jsou velmi jemné, vznikly destilací z květů, listů, pryskyřice, semen a oddenků… A Vy budete vonět stejně. Přirozeně a krásně, jak to jen příroda dokáže.

  10. NAPLŇUJE – esenciální oleje působí na naše tělo (pleť) i na naše emoce. Osobním pleťovým olejem tak vyživujete nejen Vaši pleť, ale i vaše emocionální potřeby. Sytíte se láskou, energií, pohodou…

Toužíte ho mít? Nejbližší společnou akcí, kde s oleji budeme „čarovat“, je akce ARTE - AROMA terapie 16. 9. od 14 h. Více info na mém facebooku nebo zde: Arte-Aroma terapie 16. 9. od 14 h.

Váš pleťový olej Vám ráda pomohu namíchat i individuálně.

Nebo chcete někoho obdarovat? Věnujte svým blízkým zážitek i možnost si svůj dárek v RosMarině vytvořit..

Míchání pleťových olejů mohu uspořádat i ve Vašich prostorách (v blízkém i vzdáleném okolí), ráda Vás navštívím a akci pomůžu zorganizovat….

Mě i mou RosMarinu najdete ve Frýdku-Místku, Sv. Čecha 170, tel. 739685045

Těším se na Vás. Lenka Menšíková

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page