top of page

BLOG RosMariny

Návod na krásnou pleť i po létě


Léto je u konce a vzduch voní chladem. Vaše pleť je opálená a Vy (doufám) odpočatá. Níže uvedený návod mám vyzkoušený a funguje nádherně! Co tedy Vy a Vaše pleť po létě potřebuje?

1. PROČISTIT – mysl i pleť. Odstranit přebytečné a vyzdvihnout to půvabné. Vstřebat myšlenky a zážitky, zapomenout nepotřebné a zanechat jen ty hezké, přínosné.

Co Vám přináším? Vyberte si vůni, s níž Vaše myšlenky poplují s lehkostí. Osvěžím Vaši mysl i pleť mátovým peelingem a jeho vzdušnou energií. Pečlivou masáží a ultrazvukem pročistím Vaši pleť, póry se otevřou, suchá/odumřelá kůže se šetrně odstraní.

2. VYŽIVIT – bude-li vyživená Vaše pleť i Vy, budete zářit. Budete-li spokojená, odpočatá, budete moci svou láskou a spokojeností vyživit sebe i své okolí.

Co Vám přináším? Vůně působí na emoce. Přináší naší mysli odpočinek i energii. Lásku i harmonii. A to stejné platí i pro Vaši pleť. Pečuji o Vás panenskými oleji, pečlivě vybírám ty nejlepší pro Vaši pleť. Obohacuji je o vitamíny krásy a esenciální oleje terapeutické kvality. Spolu vybíráme přesně to, co Vaše pleť i mysl potřebuje

3. HÝČKAT – Vás a Vaši pleť, aby tato spokojenost, opálení, pleť bez pupínků vydržela co nejdéle.

Co Vám přináším? Minimálně hodinu plné a vědomé péče, masáž každému kousku Vašeho dekoltu, krku i obličeje. Pokožce hlavy i Vašim rukám.

4. BÝT A CÍTIT SE KRÁSNÁ – protože jste krásná, když si to dovolíte a když dovolíte i svému okolí tuto krásu spatřit

Co Vám přináším? Vaše pleť bude „pouze“ s využitím čistých, přírodních produktů při každé návštěvě znatelně krásnější. Díky mé péči jemnější, přirozeně zbarvená, pružnější. Věřte, že hodinovou péči, dotek, vonné a panenské oleje doprovázené příjemnou hudbou a prostředím, na své pleti i mysli poznáte. Budete krásná a budete se cítit krásná.

Ke své kráse nepotřebujete mnoho. Stačí důvěřovat čistotě a moudrosti přírody. To Vám přináším. To jsem já a má RosMarina – přírodní a esenciální péče…. A Vaše pleť bude krásná nejen v létě :)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page